2017-06-05 123 浏览
喺得呢头返工,成日都喺附近揾嘢食!自己一条友 又唔想食咁贵,所以就拣咗呢间所谓嘅fusion嘅车仔面!第一次去所以叫咗佢招牌汤底之一 - 冬阴公汤底!其实𩠌菜嘅选择唔多,我就拣咗心心鱼蛋,墨鱼饼,同埋流心蛋!份量都有咁上下!其实每个𩠌都有三件,只系因为我觉得心心唔应该有三个,所以将第三个推左落汤里面!😂😂仲影完相第一时间食咗佢添!心心鱼蛋嘅味麻麻,加工得嚟得个甜字,墨鱼饼当然亦都系普通啦。个流心蛋可能都浸喺汤里面一段时间所以都熟熟地。。个韩国拉面其实就系辛辣面走辣而已!😂😂几细心,有辣椒干同埋炒蒜。仲有纸围裙同埋储物篮。可惜啲待应同收银态度极差。仲要见到佢有纸巾提供,但系问佢攞纸巾𠮶阵又只系攞两张过嚟。搅到件事变得又冇礼貌、又小家!嘢食嘛嘛,态度又差,应该唔会再嚟。。

嘢食嘛嘛,态度又差,应该唔会再嚟。。