2024-03-27 705 浏览
🍙|位于元朗凤琴街体育馆后面巷仔的一家小店,格离店系肥仔黎,由于小店形式食物系即叫即整,所以要预翻时间等候喔🥰不过可以先打电话落定单咁就唔使等啦🥶🍙咸蛋黄饭团 $25饭团入面会有紫米,馅料方面有咸蛋黄、肉松、薄脆、青瓜丝 、生菜丝 ,口感丰富有啲咬口,加上因为有肉松同薄脆,超级香口加埋沙律酱简直无得输😆如果想再健康啲可以走酱,个人私心爱食呢间饭团因为佢无外面嘅饭团咁干身,而且佢真系压得好实,唔会话一食落去啲饭就会散哂,仲要热辣辣㗎cp值几高的✅如果女仔食一个饭团加杯手摇就一定会饱🥰我谂唯一挑剔嘅系我𠮶日食紫菜有啲淋难咬咗小小😐#叧外,私心推介「蜜糖芥末鸡丝、爆浆芝士、麻辣海蜇」四款口味 ~**** 单点饭团之外,佢哋都有个综合自选饭团餐一款饭团配一款小食同一杯饮品🥤除咗饭团以外亦都有不同便当供应$50-$60不等,仲有紫米沙律同小食,饮品都有几款茶类、奶茶咖啡☕️•
🍙

🍙咸蛋黄饭团 $25

#
**** 单点饭团之外,佢哋都有个综合自选饭团餐
一款饭团配一款小食同一杯饮品🥤

咸蛋黄饭团