2023-12-11
今日去葵广shopping🤭见到呢间「Bunny Churros」非常光猛,系主打自家制西班牙Churros和手工雪糕,店主介绍佢地系今年8月新开业的🙌除左特定的6款口味可以选择,亦可以自己DIY手工雪糕杯同可自选配料🍨我今日就叫左个梦幻新地杯😍王卡卫朱古力厂 $55包含2条宾利兔小耳朵西班牙油条、手工雪糕、蘸粉、酱汁同配料👍Churros 每日新鲜即炸西班牙油条呈金黄色,经3位店主改良后的Churros,口感外脆内软❤️系Churros上面加埋85%黑朱古力酱,再将雪糕勺上Churros一齐食,可可味浓醇!朱古力新地杯用上法国Valrhona 可可粉、自家制生朱古力口感的布朗尼,配烧棉花糖和法国Cacao Barry薄脆片,连朱古力手工雪糕都混合了粒粒朱古力,口感好似雪葩,食起上黎无咁腻☺️
我今日就叫左个梦幻新地杯😍
王卡卫朱古力厂 $55