2023-07-18
🔆Toasted Gai 吐司鸡半入 • $51邪恶之选!食之前可以将大麦牙糖浆淋面😎鸡扒炸到好脆,外皮好似薯片咁🤣肉质唔鞋口🤓半片吐司用牛油烘过,可以跟据喜好涂上牛油咖央,增加左椰香味🍞🔆黑布茄牛意 • $89系用左黑蒜炒既意大利面!黑蒜味好出,估唔到咁夹🙈碎牛肉同意粉既比例系1:1🤣🤣食到最尾仲有好多肉😋🔆卡津煎虾 • $78虾好弹牙,洋葱青豆角再加入卡津蒜蓉牛油调味🤣送酒一流!店员话手工啤既Menu会不定期咁转,下次黎未必饮得番,所以想饮就要快啲饮啦😘🔆1842 Island 少爷啤• $81我想要酒精浓度高啲既,所以店员介绍左呢只酒精浓度8%既手工啤🤓小麦香好重,比较苦,但对我黎讲就好正😀🔆Teahouse: Peach Ceylon IPA 少爷啤 • $86朋友钟意水果味同甜啲,呢只6%酒精浓度既少爷啤就岩佢啦🤪
🔆Toasted Gai 吐司鸡半入 • $51
🔆黑布茄牛意 • $89
🔆卡津煎虾 • $78
虾好弹牙,洋葱青豆角再加入卡津蒜蓉牛油调味🤣送酒一流!
🔆1842 Island 少爷啤• $81
朋友钟意水果味同甜啲,呢只6%酒精浓度既少爷啤就岩佢啦🤪