2021-06-04
Weekend约左几个朋友食野,有个朋友都几钟意饮手工啤,所以带左我地黎呢度餐厅环境几舒服,好令人放松同有假日既心情,因为里面既装饰都好似马戏团咁呢度有好多款手工啤既选择,有接近成30款,而且客有特式每种口味既都大概写左佢既味道同成分,如果唔系好了解既可以叫店员介绍我自己就比较钟意果味香既,店员介绍我呢杯味道都唔错,好易入口我都有少少爱上手工啤了除左手工啤之外,餐厅都提供好多唔同种类既食物我地叫左个龙虾麦特尼迪,都几有特式,佢配左 2款唔同既 面包,一款系书面包,一本系炸馒头我自己就比较钟意炸馒头,因为好香又脆我哋仲叫咗个黑松露鸡扒扁意粉, 意粉口感烟韧,酱汁浓度适中, 鸡扒煎得好香脆另外我哋仲叫咗个卤水拼盘,卤水拼盘里面有鸡翼、豆腐猪耳同埋鸡肾卤水汁煮得好香, 所有食材都煮得好入味钟意手工啤嘅朋友就要来试吓啦
呢度有好多款手工啤既选择,有接近成30款,而且客有特式
我都有少少爱上手工啤了
除左手工啤之外,餐厅都提供好多唔同种类既食物
我自己就比较钟意炸馒头,因为好香又脆
卤水汁煮得好香, 所有食材都煮得好入味 钟意手工啤嘅朋友就要来试吓啦