2020-07-15
生日想饮生日酒 但又唔想劈酒 想揾间有特色少少嘅酒吧chill drink 依间酒吧入面啲霓虹灯装饰好正 播啲歌又劲high 气氛一流老板好好人 知道我玩游戏输咗 要叫全店陪我唱生日歌 佢就即刻自己转左首rock啲嘅生日歌等我冇咁尴尬 同埋我地成班霸住咗门口位 又坐咗好耐 老板都冇讲啲咩 想送个心比佢想chill chill地倾下偈真心推荐依间!———————————————依间酒吧啲手工啤酒好正 液体面包依个系Menu上面冇 可以直接同老板讲 饮落口𠮶阵甜甜地事实上我都讲唔出系咩味🤭催泪弹呢个名真系好衬呢一支手工啤酒 因为真系几难入口 佢比平时啲啤酒苦 真系啱晒催泪弹呢个名😣香港加油我都唔系好记得系咪叫呢个名🤣🤣但系类似嘅意思 你饮完一啖之后真系会回甘🥺🥺唔多讲 大家应该都明白依种系咩感觉雷公我记得好似系甜甜地 系比啲frd清得最快嘅一枝Mojito passionfruit依杯好啱女仔饮 唔会太难入口 热情果味都重 加埋薄荷叶薄荷味 依个都系饮两啖就饮晒 因为好饮
想chill chill地倾下偈真心推荐依间!
———————————————
依间酒吧啲手工啤酒好正