PASTEAKO

✅Cesar salad. 一定会有的沙律又几好食。沙律菜好爽脆☺️ 有d柠檬汁同刨左芝士。系清新的头盘。但如果多d配料会开心啲!-🆗Striploin. lunch得呢个牛或者鸡胸😆另一款牛要加钱。西冷都几厚肉的,呢个价钱非常ok。不过西冷真系偏瘦同柴。强烈建议叫medium rare…因为佢啲熟度系会增高一级,叫medium变左7成,好鞋,咬劲耐,一啲都冇油香,感觉系满满protein😵‍💫medium rare就好小小,起码系粉嫩的。但块扒都几有炭香既,边边位会再硬啲🤪-✅✅Funghi fussili. 呢个系密d圈圈的螺丝粉咁,中间d啦位可以摄晒啲汁,同埋佢地口感都几好,系有口感的😚松露酱好浓菇味!仲有d菇粒🤓 个酱几杰身,好似加左啲🥔咁,有啲绵密。刨埋芝士又有咸香。-✅✅Spicy Arrabbiata rigatoni. 呢个系辣茄酱,估唔到都几辣,酸味都好浓🥫系越食越开胃的酱。茄酱仲有好多蕃茄仔。rigatoni比penne粗大,个窿窿塞到多d酱,适合食呢d茄酱😎 条粉渌得偏硬,但al dante,钟意!呢个同cream的酱好有对比,可以解腻。-✅Lemon panna

✅Lemon panna cotta. 震得起的奶冻,好动L🤩 奶香味好浓郁,有青柠皮同柠檬香所以都唔会腻😋

意粉好食!扒麻麻地!不过$200人均值得原谅🫡同埋做得舒服既。可能冇食夜晚,所以绝对唔系人地咁大推🥹