2024-02-06
裕民坊开左咁耐都未黎过,听讲呢到有间西餐厅既手工意粉好出色,今日专程同朋友黎试下,果然有惊喜!❤️而且环境有feel🌹1️⃣🍝新鲜波士顿龙虾意粉 ($228)好出色的一碟🧡佢个手工意粉质地有少少烟韧,而且食得出有蛋香味,同平时出面食开意粉系有唔同!龙虾汁好浓郁,配埋新鲜龙虾肉食无得顶👍🏻2️⃣🥩炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条($198)封门柳肉质非常松软嫩滑,而且中间仲煮到五成熟左右既程度,好岩我地口味🫶🏻呢碟都好推介大家食😊!3️⃣🍕莎乐美肠烤酸种披萨-半份($98)朋友对于佢个酸种pizza好有兴趣🤣两个人叫左半份既size~ 另外仲可以叫全份($148)~面包有弹性🤣另外好欣赏佢既配料!有好多芝士🧀️4️⃣🍸Sweet Dream ($98)呢杯由perfume trees gin, rose butterfly pea flower tea,tonic water同fresh lemon juice调成❤️值得一提既系店员会额外准备柠檬汁比你倒落去,等你可以影得变色既过程😍5️⃣🍸Lemon Meringue Pie ($118)呢杯就系由captain morgan original spiced rum
1️⃣🍝新鲜波士顿龙虾意粉 ($228)
2️⃣🥩炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条($198)
3️⃣🍕莎乐美肠烤酸种披萨-半份($98)
4️⃣🍸Sweet Dream ($98)
5️⃣🍸Lemon Meringue Pie ($118)
呢杯就系由captain morgan original spiced rum, fresh lemon juice, caramel syrup同egg white调成🫶🏻钟意fresh fresh既感觉,好易入口👍🏻