2023-10-06 380 浏览
朋友生日来这里庆祝,预先在电话预订了庆祝甜品,并请店主在碟面写上生日快乐嘅朋友大家都是第一次来,想不到手工意粉很好味,带点烟韧,建议拣选带Creamy酱的意粉款,那手工面就会挂上更多酱汁会更好味!黑虎虾芦笋法式浓汁意粉其实每条意粉都黏到酱汁, 我钟意咁, 只是份量有点少, 味道是唔错的慢煮牛肋肉酱手工意粉呢个真系超好食, CREAMY SAUCE很易挂在粗身的手工意粉上面质带点爽口松露薯条MARGHERITA 比想像中细件, 相比意粉略为逊色, 不过新鲜即整, 都唔会差得去边, 是正常发挥生日甜品是tiramisu with churros连一小杯expresso,呢份真的超推超好吃!外型像鬼佬油炸鬼的churros 带甜,所以食之前点一点特浓咖啡,减低甜度,食嘅时候又带超浓嘅咖啡味, 好好味!!

面质带点爽口

松露薯条