2022-10-26 23 浏览
呢间人气茶饮店个名真系好正面呀 好似叫人勇往直前GOGOGO咁😝 咁又系呀面对珍珠奶茶真系要GOGOGO冲埋去㗎🫢 今日同友人一行三人嚟咗呢间茶饮店试吓呢度嘅珍奶逮丸芋头1号见到呢个人气之选 有分1号2号同埋3号就觉得好好奇 究竟里面有咩分别呢😮 原来1号系白玉珍珠喺芋泥鲜奶入面 白玉珍珠食落口唔会太甜 而且几烟韧😉逮丸芋头2号2号系小芋圆配芋泥鲜奶 个人就觉得小芋圆比白玉珍珠更加好食😋 好推介呢一杯饮品 芋泥鲜奶嘅比例啱啱好 每一啖都好有质感 最后3号就系黑珍珠😚春摘不知春呢杯系一杯四季春茶配芝士奶盖 建议大家一定要捞匀先饮 唔好好似我咁一啖就饮咗啲糖水😂 因为捞埋饮之后就会发现甘甘甜甜好易入口 而且呢个芝士奶盖感觉唔系太过heavy🧀 饮完一啲罪恶感都冇🫢好可惜今日嘅蛋糕同埋盒子蛋糕等等嘅食物都卖晒啦 之前见人哋介绍呢啲蛋糕好似好正咁㗎🥹 唯有下次再嚟旺角嘅时候再嚟揾佢哋啦

逮丸芋头1号
逮丸芋头1号