2021-09-22
约咗个朋友食饭,佢话好耐冇食鸡煲,又要喺荃湾…本身唔熟荃湾啊打开OpenRice见到有呢间18楼鸡煲于是去咗试吓整体来讲,都算唔错嘅!环境方面几阔落,张枱放到好多叫咗嘅火锅料,门口有沙发长凳坐低等,未叫到入咗之前都仲可以轻轻松松等位自助吧摆放整齐,啲菜同嘢饮就放喺雪柜入边,想食几多就攞几多,唔怕话会叫多咗食唔晒good!鸡煲啲鸡都OK嘅,叫小辣呢就类似谭仔嘅五少差唔多啦~而自己可以随便用手机叫嘅火锅配料都有好多款式!鱼滑几唔错!啲肉就略嫌簿咗啲,不过都有好多款拣!我哋叫咗最平𠮶个套餐,都有两款牛,一种牛,两款猪,可以选择鸡件啊,丸啊,海鲜啊,例如系海虾佢都有提供!服务方便都几好,厕所算干净,落单冇几耐就好快就会上到啲食物,所以唔会话预计同埋落单方面唔方便。