2018-10-06 40 浏览
葵广大受欢迎既长龙店之一告白果屋竟然开左喺太子。地点方便好多之外仲有位坐,而且大量位比你帮杯饮品影靓相打卡,岩哂女仔,我女朋友都系咁吸引左黎。佢就要左杯少女味浓既粉红色糊涂飞鸽,其实系水蜜桃士多啤梨乳酪。饮得出系用左新鲜水果打出黎,唔会好假既死甜味,十分refreshing。我就冇要到 smoothie,要左杯黑老大,姐系近期大热既芝士奶盖黑糖珍珠鲜奶。奶盖好香奶味,感觉好厚,但芝士味就真系淡左少少。底层嘅黑糖珍珠好烟靭好有咬口,而且唔会太甜,如果多d就更好。跟住发现原来呢度除左饮品仲有甜品,虽然得一款,但入面材料都好丰富,有竽圆,地瓜圆,都好QQ。仲有仙草同椰糖珍珠。最后仲有个好靓既水果星球,其实就系大菜糕加水果,够爽口又靓。难怪一直都咁受欢迎!

跟住发现原来呢度除左饮品仲有甜品
虽然得一款,但入面材料都好丰富,
有竽圆,地瓜圆,都好QQ。

仲有仙草同椰糖珍珠。

难怪一直都咁受欢迎!