2021-05-08 203 浏览
位于中环大馆附近 每次去大馆经过都俾佢既装修吸引住 今日终于去左帮衬餐厅内外风格走美式复古火车风格 打卡真一流 但餐厅地方不大 用餐位置细 坐位亦同复古既火车一样偏窄同唔好坐 但在可接受范围😂美式快餐简单直接既餐牌 见我系本地人 亦有主动提供中文餐牌 点餐后即叫即制 餐厅当时只有我一个客人 餐点等了大约二十分钟 可能是客人不多 无预先炸定薯条挂汉堡系普通cheese burger 选择不多 亦无得好似five guys 咁加下其他配料 成个汉堡偏细 佢个tray已经细 个汉堡放系上面 更加显细😂包脆芝士香patty多汁 系好食既薯条系正常份量 明显即炸 好脆好热试过一次就算 呢到啱打卡多过黎食野 野食质素唔差 只系整体来说 香港有其他更好既选择
美式快餐简单直接既餐牌 见我系本地人 亦有主动提供中文餐牌
薯条系正常份量 明显即炸 好脆好热