2023-05-26
之前行过见到呢家汉堡包店下午茶时段买汉堡免费升做套餐.寻日行过, 左望右望又再见唔到张招纸, 点知就有店员出来讲话呢个优惠转为全日都有了.于是就走了入去帮衬, 最后点了双层安格斯堡, 免费配有薯条有饮品.双层安格斯堡 80蚊, 价格当然唔可以同一般的快餐店比, 但两块牛肉好厚身, 煎得也刚好 唔会死实实, 食落仲有肉汁, 仲有生菜, 两片芝士, 番茄, 少少酱汁, 个包超厚身, 打卡真系一流, 但可惜个汉堡扒唔得, 啖啖都有筋, 感觉似头头尾尾搞成一块的, 比起老麦的安斯格仲要差.波浪著条, 新鲜即炸的, 呢个真系好食.饮品就例牌的罐装汽水或水, 仲有两三款杨协成菊花茶, 凉粉爽之类.因为成间舖先得几个客, 所以可以任坐, 走时店员都有讲BYE BYE下次会再来试下其他汉堡, 睇下有无惊喜.
双层安格斯堡 80蚊, 价格当然唔可以同一般的快餐店比,
波浪著条, 新鲜即炸的, 呢个真系好食.
下次会再来试下其他汉堡, 睇下有无惊喜.