2021-09-18
Girl date👩🏽👩🏻👩🏼当然要揾间环境靓啲嘅餐厅啦❤️❤️咁岩朋友之前食过话好味,所以就去咗食啦,系Open Rice订位仲有班戟/生蚝送👍🏻👍🏻香煎牛油波士顿龙虾牛肝菌意大利饭$148Risotto只龙虾系新鲜好味既,值得一提嘅系啲龙虾肉好容易就超到👍🏻个汁都系浓滑嘅,但系啲饭系偏硬咗小小🤏🏻低温慢煮澳洲牛柳8安士配红葱头红酒汁$208我地order咗5成熟,牛柳入面好多肉汁好鲜味,值得一赞系个红酒汁调得好好果同牛肉好夹,因为个汁太好味所以我地叫店员refill咗😝以上两个系主菜+$38 (转套餐:1份是日餐汤+1杯$28以下饮品)*套餐转特饮半价🫕忌廉磨菇汤我地果日嘅餐汤系磨菇汤,虽然系餐汤但真系惊艳到我(唔系用罐头汤煮的),啲磨菇系打碎晒放落个汤到煮,所以系可以食得岀有磨菇粒,成个汤好浓味好正👍🏻👍🏻🍹朱古力香蕉奶昔朱古力同香蕉味平均,饮落唔太甜👍🏻🍟黑松露薯条$58薯似厚切好好食,上到黎系热辣辣既,有小小黑松露粉系上面,食落唔会heavy👍🏻👍🏻因为我地系Openrice订位,所以送咗客班戟😋班戟有4种味可以拣,我地就拣咗:芒果青提忌廉班戟皮都薄,个cream不太甜
香煎牛油波士顿龙虾牛肝菌意大利饭$148
低温慢煮澳洲牛柳8安士配红葱头红酒汁$208
以上两个系主菜
+$38 (转套餐:1份是日餐汤+1杯$28以下饮品)
*套餐转特饮半价
🫕忌廉磨菇汤
🍹朱古力香蕉奶昔
朱古力同香蕉味平均,饮落唔太甜👍🏻
🍟黑松露薯条$58
因为我地系Openrice订位,所以送咗客班戟😋
班戟有4种味可以拣,我地就拣咗:芒果青提忌廉
班戟皮都薄,个cream不太甜