2020-11-26
-尖沙嘴海港城一直都几多野食😙而最近行LCX经过,发现有间新新地嘅韩式打卡特色主题店 - 奇纳百川🤣Menu上有嘅菜式好多选择,而且入到去望住个海景食野,景观好开扬🤩最Impressed到我地嘅啲服务好周到,而且好有礼貌🥰服务分我地比💯我地叫左个「芝士辣鸡定食🐔」!佢用铁板上碟,上菜嘅时候热辣辣,好大烟🤣佢份量真系足㗎,有埋芝士系里面真系几时都系最正嘅配搭,仲有少少拉丝嘅效果添!鸡嘅份量都几多,而且大大旧,绝对唔孤寒😆食之前仲谂紧佢会唔会韧,但系原来系好嫩滑😙有惊喜!但系价钱就要啲偏贵$138😢胜价比唔算高我地另外都叫左杯「肥纳百川」🤣佢系一杯劲Creamy嘅Halzelnut Chocolate Milkshake黎🤩上面除左有一大pat cream之外,仲有两旧棉花糖!睇餐牌以为好细杯,但系送到黎心谂「哇!咁大杯嘅?」😵不过佢真系有啲腻😢饮到一半其实已经饱晒,配埋个饭真系饱到上心口🤯不过佢同样唔平㗎,都成$72杯.....总括黎讲,环境、服务、味道,我地真系觉得好满意😎但系价钱就偏向唔抵🥺大家就自己衡量下啦~📍尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦3楼LCX34号舖
📍尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦3楼LCX34号舖