老码头唔算近地铁站 要行5分钟左右 不过好易揾 远远已经见到间富有中国风既餐厅😂老码头地方好大 座位非常宽敞 坐定定后我地拣左鸳鸯汤底 花胶鸡拼红油(成都小辣)小辣都好辣丫我觉得😣 花胶鸡汤就几好味 有几件花胶同埋半只鸡😋 由于咩都想试下 所以我地系叫左劲多野食架😂 先讲下好食既 功夫莴笋片 记得系叫莴笋片 摆盘靓过莴笋条好多 又入味d😎蛋饺 用蛋皮包住猪肉馅 好特别又好味🥚珊瑚蚌 花甲 食得好出新鲜好好味解辣玫瑰冰粉 有西瓜粒同提子干 几清新😌另外就到无咁好食唔多推介架啦耗儿鱼 见到系推介所以叫左泥试 不过真系觉得太腥 唔好食🙅🏻🙅🏻‍♂️即炸响铃 打边炉本来一定要叫 不过太油太腻 一人食一条都差d食唔到☹️其他野食就不过不失啦 不过真系几欣赏职员既服务态度 一坐底👦🏻问我冻唔冻 职员听到即刻拎左系披肩比我 又会推介下食物比我地 仲帮我地摆靓d食物影相😂

老码头地方好大 座位非常宽敞

由于咩都想试下 所以我地系叫左劲多野食架😂 先讲下好食既