2020-12-29 498 浏览
今次同朋友经过K11呢间店,比个环境吸引咗😍见到门口既摆设好有格调。墙身都有唔同嘅装饰品,用嚟打卡真系啱晒我同朋友分别叫咗两份唔同嘅下午茶,下午茶有配汤,而每一日嘅汤都唔同!同埋可以半价加饮品。价钱来讲都几抵,而且份量都好足,真系食到好饱个人而言比较钟意饮’杰‘身嘅南瓜汤,而呢款南瓜汤偏稀,但汤入边都有少少南瓜粒同萝卜,增添咗少少口感。(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)今次我嗌咗黑白胡椒西班牙梅头扒配煎蛋。不得不说嘅系份量真系好多有3块扒咁多!一定够饱。不过口感仲有进步空间,因为都比较韧(。 ́︿ ̀。)!不过整体还算不错!酱汁好味,梅头扒唔会好干身,味道都几juicy !Haha今次最满意系饮品!虽然系鲜奶,但口感有少少似奶昔,味道酸酸甜甜,个人都几钟意呢杯饮品整体而言,环境宁静舒服,适合打卡同作约朋友闲聊之选,食物方面仲有进步空间,份量足够而且价钱实惠。

南瓜汤
杂莓鲜奶