2022-05-12
本来见到啲差评都有心理准备去试伏,但系…好似冇讲到啲服务咁差或者系好难食,可能改善过😂嗌左2个lunch set: 炖牛肉通心粉同牛肉汉堡通心粉虽然写系推荐 但就普普通通,反而Burger好食😋牛肉多汁 面包有牛油烘过 酱汁都惹味 薯条炸得脆❗️不过个餐汤就劲咸 饮几啖饮唔落去甜品焦糖香蕉窝夫都OK听到隔离枱有人反映意粉太硬❗️,个芯都仲系硬嘅好似未熟咁,职员拎走碟嘢话问下厨房系咪standard,结果岀嚟话厨房话系standard尊重返厨房,于是主动问个客唔岩食帮佢换第二样,最后换左通心粉。我谂大家短期内可以唔使嗌意粉,除非之后厨房真系肯承认系难食要改😂订座有request卡位,12点3去到嘅时候,果2个有好多相框嘅主要打卡位系冇人嘅,不过有问到餐厅就话已经有人留左,但都有带到入面嘅sofa位坐,sofa位有2枱,系2边sofa对住坐,影相时会有啲尴尬🤣但sofa好阔落同埋靓就够😆,头顶有盏好光嘅灯直射,影相块脸会有好强嘅阴影,要自己就下位同调暗啲😂可能听到我地影紧相嘅时候话太光,职员话餐厅迟啲都会揾师傅换暗啲。用餐过程有不停问嘢食岩唔岩食同埋refill水,好似有限时,但入座时冇同我地
但系…好似冇讲到啲服务咁差或者系好难食,
可能改善过😂
嗌左2个lunch set: 炖牛肉通心粉同牛肉汉堡
❗️不过个餐汤就劲咸 饮几啖饮唔落去
甜品焦糖香蕉窝夫都OK
用餐过程有不停问嘢食岩唔岩食同埋refill水,好似有限时,但入座时冇同我地讲到,直到离开见到都未满座,打卡同食嘢都几心满意足💙