2021-11-07
必撑 良心小店!! $208成条广华街都有好多良心小店 呢一间见唔系好多人排队就要分散投资! 个日5点半入座 只系$208一位 任食2小时 重有hangan diz雪糕做甜品 边度揾, 咁呢个价钱我地都无咩 expectation, 点知!! 高质!入正题! menu劲多选择! 重要好nice咁写哂所有野食烧既时间😍菠萝超推介! 同埋我地都中谂烧菜🤣佢比左4层架你放野食 不过上菜上得好快 所以建议大家唔好叫咁多 以免浪费🤭佢既牛都好高质😍 好重牛味 正 我地狂encore 佢个鱼饼年糕我都劲中意食 好香 重有大肠🤣 肥肠够哂邪恶🤤一次过可以摆到13支串烧一齐烧 自己转 唔洗睇火! 懒人bbq之选🤣睇下个火烧得几靓🤤 绵花糖劲正🤤🤤重要有haagen Dazs!!!! 癫呀野饮都好高质😍 劲多选择 而且有冻有唔冻 好贴心🥰连味架都有超多唔同味! 劲有heart! 几中意佢 工业风装修🤤$208 蚊一个人 真系又打卡able 又食到好西 又撑到良心小店💛 推介
菠萝超推介! 同埋我地都中谂烧菜🤣
佢既牛都好高质😍 好重牛味 正 我地狂encore
佢个鱼饼年糕我都劲中意食 好香 重有大肠🤣 肥肠够哂邪恶🤤
睇下个火烧得几靓🤤 绵花糖劲正🤤🤤
重要有haagen Dazs!!!! 癫呀
野饮都好高质😍 劲多选择 而且有冻有唔冻 好贴心🥰
连味架都有超多唔同味! 劲有heart!
几中意佢 工业风装修🤤