2021-09-15 345 浏览
之前见到 No Boundary 既菠菜汁杂菌意大利饭就已经好想试,今日终于趁平日冇乜人去试左试呢间人气cafe🤩平日晏就有lunch menu,包餐汤同埋可以用套餐价嗌佢地既特色饮品。呢度饮品选择真系劲多,朱古力奶都已经好有多款可以拣,仲有啲梳打、沙冰、咖啡可以拣,好多款都好有兴趣试! 1⃣️菠菜汁鸡肉野菌扁意粉($106)菠菜汁味道唔算出,但系食落比现象中更加creamy🤤应该有加到忌廉去整个菠菜汁,每一条意粉都沾满汁,食落超正!扁意粉质感啱啱好,成碟意粉食落味道唔会好浓,感觉好似健康啲咁😂面头有少少芝士,会食到少少芝士味,鸡肉同鸿禧菇都比得好足。鸡肉唔算滑,但系好有鸡味😂成碟意粉系唔错既,不过味道会比较单调啲,好彩有啲鸡肉食下有翻啲味。  2⃣️蕃茄配烧烤汁猪肉丝汉堡($98)平时食开汉堡都一定系成块汉堡扒夹系入面,呢个好特别wor!我系第一次食猪肉丝既汉堡🍔猪肉真系撕得好细条好细条😳而且调味好香好惹味,好香浓既BBQ 酱既味,甜甜地带少少烟熏味,好好味!另外个汉堡包个面烘得好脆,入面夹住两块劲厚既蕃茄,同埋生菜,加埋一齐食好正😋仲有跟薯条,薯条系粗薯,食落更加有薯味👍  3⃣️冰冻薄荷朱古

1⃣️菠菜汁鸡肉野菌扁意粉($106)

2⃣️蕃茄配烧烤汁猪肉丝汉堡($98)

3⃣️冰冻薄荷朱古力奶(午餐+$28)
呢度啲野饮都好似好igable😍今次嗌左既薄荷朱古力奶,面头有好多cream好靓,虽然好肥但系唔紧要啦😆饮落朱古力加薄荷味,啱晒夏天饮!  好味:7.5/10 环境:8/10 性价比:6.8/10
冰冻薄荷朱古力奶
蕃茄配烧烤汁猪肉丝汉堡