2024-01-29 144 浏览
Airside 话系近几个月最火红商场都不为过,入面仲有好多高质餐厅可以发掘。今日就同老友拣左呢间三点三冰室试下!叫得三点三,下午茶时段都相当full!无论装修定Menu嘅选择,都有啲番到去几十年前冰室模样,打卡正!Menu 劲多怀旧小食,虾多士,各种西多士,香蕉船,炸热狗⋯ 下次真系要call齐堆老友嚟一齐点哂嚟share 试下!我哋试咗:-日式黒松露手打汉堡扒配白饭上菜超精致,打卡able。汉堡扒厚度刚好,仲要刚好够熟得嚟劲劲劲多汁,好Juicy得嚟又唔油腻先好野!加埋只生蛋,同肉汁一齐捞饭,正到!大推!-南洋喇沙唔单止超大碗,仲超足料,虾,豆卜,鱼片都好新鲜。而汤底好浓郁,又唔会过咸,加埋只蛋,咁大碗食得好满足!-瑞士汁鸡翼唔单止食紧好味,仲有童年回忆嘅加持,真系回味无穷。只只鸡翼都好入味,煮得又冧,真系多多都唔够。-美禄暴龙又一回忆杀! !上面啲cream 令我好意外,无甜到漏,做点缀刚刚好,而且落单个阵又好贴心地可以拣多/少甜,比啲又想饮又怕肥嘅人如我,可以良心安乐啲一饮而尽!呢到坐得舒服,又充满童年回忆,食物高质,回头率高!

我哋试咗:
-日式黒松露手打汉堡扒配白饭

-南洋喇沙

-瑞士汁鸡翼

-美禄暴龙

呢到坐得舒服,又充满童年回忆,食物高质,回头率高!