2023-03-09
行行吓街,有啲口渴想饮清爽💦嘅饮品,咁啱见到呢一间花羡沐岚,好似几多选择几吸引,所以就同朋友们试试🧊~🌸手摇店提供多款系列的台式饮品,原来仲主打采用入口新鲜水果和热泡好后即冷冻处理的高山茶叶来制作饮料,有品质,而且清爽解渴,得闲经过都值得买嚟饮吓💖♥︎芝芝黑葡萄 ($𝟒𝟎)♥︎芝芝白桃乌龙($𝟐𝟖)♥︎宝矿力白玉鲜柚($𝟑𝟕)🍇平时比较少见嘅芝芝黑葡萄手摇,卖相颜色好靓,分成三层分明,黑葡萄味几出,果肉都打得几碎,配上🧀芝芝奶盖嘅味道,口感几特别,酸酸甜甜嘅味道(。◕∀◕ 。)🍑另一款芝芝白桃乌龙都唔错,融合了乌龙茶和白桃的香甜💗,饮品整体感觉几清新、带点柔和的甜香,芝芝奶盖为饮品增添口感(✪ω✪)⚡仲有佢哋最新推介嘅宝矿力白玉鲜柚,入口十分清爽,而鲜柚的酸甜味道啱啱好,唔会太酸,这款饮品还添加了椰果🤩,令饮品的口感更加丰富更有层次,钟意饮💙宝矿力会想𝐭𝐫𝐲𝐭𝐫𝐲ლ(╹◡╹ლ)📍 花羡沐岚 (沙田)🐰: 𝟒/𝟓
♥︎芝芝黑葡萄 ($𝟒𝟎)
♥︎芝芝白桃乌龙($𝟐𝟖)
♥︎宝矿力白玉鲜柚($𝟑𝟕)
📍 花羡沐岚 (沙田)
🐰: 𝟒/𝟓