2023-05-09 310 浏览
くまちゃん温泉☀︎︎未开已经期待嘅熊仔火锅终于有机会试啦🥰餐厅以简约日本风设计,场上放了一些熊仔做装饰,非常可爱❗️最重要当然系见到熊仔喺度浸温泉,头上面仲有两块萝卜好似毛巾咁样🐻完全唔舍得食佢❗️不过只要一开火,熊仔预热就会瞓低。。开始溶🥲其实熊仔就系我哋嘅汤底~麻辣汤唔系好辣,普普通通冇乜特别惊喜,牛颈脊唔错,肉质软淋,但牛肉味就唔算好浓。如果想同熊仔打卡可以一试~但就唔好期望食物非常好食,唔系唔好食,但就一般水平,可以有其他选择🙈不过服务方面就扣晒分,同朋友食食吓电磁炉突然间发出了几次啪啪声响,电磁炉自动关了几次,担心电线短路,向店员询问,完全求助无门,净系问”想点帮你?”,完全没有提供任何协助。▪️期间限定汤底 (麻辣) $138▫️美国牛颈脊▫️乌冬
くまちゃん温泉☀︎︎

▪️期间限定汤底 (麻辣) $138