2021-10-18 108 浏览
港女必选打卡店舖🤩🤩我沿途行黎呢间店,真系估唔到喺佐敦嘅呢一个位置,会有一间咁靓咁文清嘅小型Cafe,沿途除咗见到好多食店之外,其实呢间野嘅附近有车房,有其他林林总总嘅店舖😌一入到黎,花🌹~全部都系花~每一个位置,每一个角落都可以成为打卡影相位🤣我哋order左玫瑰花茶同茉莉花茶,蓝莓cake同开心果cake,店员会喺个cake嘅碟面摆设鲜花,啱晒打卡影相🥰🥰呢度嘅老板好好人,会介绍花茶有咩功效,会提议你叫边款;如果佢有时间,仲会主动提出帮我哋影合照,而且系影咗好多张😍😍 顺带一提,呢度会有最低消费,平均$100/位;而且,不能Walk in,需要喺社交平台 book位,不过呢度都好full 㗎,要book好耐先有位,所以如果有特别日子上嚟,记得尽早book位😎😎
港女必选打卡店舖🤩🤩