2022-10-07
想试新野…上网系咁揾,碌到呢间餐厅,望完啲相之后就决定要订呢间餐厅食一次!呢间餐厅正嘅地方系….😛 打卡一流~ 有靓靓拉花饮品再加送水泡😛仲要有位唔驶等!如果订枱,仲有折啊!佢门口系一条横街入面,如果冇留意其实好容易就miss 左😳不过嚟咗一次之后,下次就会记得啦😄黎呢间餐厅,主要系俾佢嘅水泡吸引🫣外加有折讲返嘢食: 主食有lberico Pork Loin ,肥膏多咗少少,但肉质可以,唔太柴~ 我钟意佢㶶边🫣另外叫左个牛肉汉堡,个包烤得好脆,个牛肉都唔差,如果啲汁多啲会好啲😅另外仲加咗个意粉同埋松露蘑菇汤,个汤都几好味㖞,几creamy 😀饮品方面,叫咗个Honey Rose Latte同埋有三眼仔嘅抹茶latte 😎 三眼仔嘅抹茶咖啡😎同玫瑰咖啡配独角兽🦄️再加椰林树影😂甜点方面,唔食蛋糕改食心太软,仲有多啦A梦相陪😌以呢个价钱(有折),再加埋环境,整体嚟讲都抵食嘅。
黎呢间餐厅,主要系俾佢嘅水泡吸引🫣外加有折
甜点方面,唔食蛋糕改食心太软,仲有多啦A梦相陪😌
以呢个价钱(有折),再加埋环境,整体嚟讲都抵食嘅。