2019-10-28 138 浏览
呢一间咖啡店最近系香港最著名嘅打卡热点,呢度以白色装修为主调,简约设计,而且分开两层,可以望住西环海旁,真系非常写意呢度嘅咖啡种类有超过七款,有浓缩咖啡类同埋其他饮料,如果唔饮咖啡嘅朋友可以选柠檬特饮或者梳打水而我同维尼都系咖啡爱好者,所以拣咗一杯caffe latte同Spanish latte (ice)Caffe latte系喺咖啡类之中最甜最容易入口,Spanish latte就有种回甘嘅感觉而且系取饮品旁边有不同调味料包括糖水等可以自取,所以完全唔需要担心味道嘅问题我地都好钟意呢个环境,拎咗咖啡之后向上走一层,选择一个能望到海景的位置坐低,渡过悠长的一天