🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍝🍝🍝🍝🍝🍴🍽🍴🍽🍴🍽-餐厅成个装修真系少女心爆发,每个地方都好适合打卡。意想不到地啲意粉都相当有水准,卖相精致之余味道亦都好出色。系黄店同订座平台既加持之下,真系超级推荐大家去试下😳。-🥢Wasabi x 忌廉蟹柳蟹籽意粉 $124 🆙-本身睇menu个时觉得呢个配搭都几怪,不过因为想食蟹柳所以都本著试伏既心嗌咗🤣,点知真系出奇地好食!酱汁好重wasabi味,浓郁得黎又带微辣,不过一啲都唔会呛鼻,反而同忌廉沟埋之后味道平衡且讨好,仲带些许甜味。 -🥢二重奏忌廉烟肉芝士猫耳朵 $118 🆗-猫耳朵比较厚身,食落几烟韧亦都好挂汁。酱汁方面非常creamy,虽然都拉到下丝不过芝士味唔重,食落有啲淡口😭。如果有多少少烟肉应该会更加出色🥸。-🌟评价 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🌟食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8/10-📌订座平台长期都有5折/ 6折😳唔同时段都可以留意下!-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍝🍝🍝🍝🍝🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍝🍝🍝🍝🍝🍴🍽🍴🍽🍴🍽
环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10
服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10
性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10
整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8/10
📌订座平台长期都有5折/ 6折😳唔同时段都可以留意下!
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍝🍝🍝🍝🍝🍴🍽🍴🍽🍴🍽
Wasabi x 忌廉蟹柳蟹籽意粉