2019-12-14 109 浏览
呢间西班牙嘅店 装修非常有特色 门口嘅霓虹灯好适合打卡📸 而且入边嘅格调都几浪漫 好啱收工之后食住西班牙小食 饮番杯野.-薄切慢煮八爪鱼-自己本身都系一位八爪鱼爱好者🐙 呢个八爪鱼食落去好弹牙 调味简单 用咗蕃茄同埋红椒酱料可以带出八爪鱼嘅鲜味.-棒棒鹅肝- 🌟星级推荐 呢个真系超级好食 鹅肝蓉出面包住开心果碎 食落去真系好夹 好Creamy好细致 忍唔住慢慢咁样细味.-西班牙薯仔蛋饼- 🌟蛋饼面铺左一层咸忌廉 入边切开有浓浓嘅蛋浆混埋半溶薯仔粒🐣就咁试面个层忌廉都几咸 但一齐食就岩岩好 𩠌酒一流🥂食落有满足感 .-巴塞隆拿红虾-原只嘅红虾用咗西班牙特色嘅酱料去煮 食落去鲜虾入味有咬口.-西班牙黑毛猪24个月- 🌟脂肪分布非常平均 而且食落去真系好咸咸的香口 同样配返杯酒一流🍸 .-西班牙海鲜饭-主菜我哋好简单咁样叫咗一个二人份量嘅海鲜饭 上面布满左鲜虾同埋青口🦐 饭嘅硬度好适中粒 酱料杰杰的包住每一粒饭 而且味道独特香料味重
-薄切慢煮八爪鱼-
-棒棒鹅肝- 🌟