2024-05-28
地方装修到餐名设计贯彻搞怪风,令沉闷的都巿生活即刻充满生趣。✨蒲烧鳗鱼蛋包饭呢个Main认真唔错,鳗鱼半份都好够食,只蛋做到半熟嫩滑感,加上唔少的木鱼丝,炒过的鳗鱼汁珍珠饭粒粒饱满有光泽,引人食欲😍✨蜜汁猪颈肉配沙律猪颈肉同炸虾片令我谂起越泰料理,味道「蜜汁」甜而且经香烤,肉份量2-3人,中间一细碗仔木鱼片胡麻酱乌冬,沙律绝对唔会太dry 😁✨竖拇指牛小排比萨牛小排食开嘅人知佢油花丰富,肉质软腍,虽然pizza批底同芝士咁薄,做到几乎融为一体,同时又吸收晒肉汁精华,的确冇改错名系Thumbs up pizza👍🏼✨士多啤梨奶昔面𠮶浸系鲜奶打成嘅泡沫,有实感,草莓味一点也不假,饮落没有酸味,合符期望!✨朱古力慕丝由于碟旁有咖啡豆点缀,相信有加入咖啡元素,不过食落主要都系朱古力同可可粉的配搭,总算不失期待,碰舌即溶的软滑慕丝不多说了,食完甜品《今日咩心情》?chilling!
✨蒲烧鳗鱼蛋包饭
✨蜜汁猪颈肉配沙律