2021-10-27
闺蜜生日❤️今年带左佢黎坚尼地城呢间人气餐厅黎庆祝生日🎂 餐厅位置几方便易揾,坚尼地城C出口向后过马路就揾到喇~呢间餐厅几咁有人气唔洗我多讲😂入面环境超级阔落,楼底好高。门口有几张可以比人chill下坐低食野。 一步入餐厅就比佢左边个雪柜吸引住,类似系种紧菜吗!?😹😹Menu就唔系好影得哂。两条女,嗌左两个小食。水牛鸡翼我就麻麻地了,太多酱而且好辣😣 不过闺蜜钟意食辣,所以就点了。薯条就炸得正正常常,一定要点埋黑松露酱先好食!之后上了美国封门柳,嗌左medium。感觉岩岩好,无血水出但又不会过熟,呢碟必推荐呀!下次再嚟一定会嗌多次~ 最后个意大利饭送上碟嘅时候已经唔系好热,但整体感觉不差 份量都略多,食完又不会觉得很济。 如果同人庆祝生日,可以预先打比餐厅order 甜品留低字句喔