2022-08-16
尖沙咀特色西班牙菜🇪🇸打卡able酒吧餐厅❤️🔥环境气氛一流😎〰️〰️〰️〰️〰️👅 #yumyumfood尖沙咀✨呢间西班牙餐厅既菜式都好特别❤️🔥而且整体食物质素都几唔错🤤个人几中意黑毛猪火腿茄子卷✌🏻黑毛猪火腿下层有茄子再包住生菜🥬食到火腿既咸香同时 仲有酸酸甜甜既柚子醋 成个配搭都好fresh👏🏻口感亦好丰富😋做前菜一流‼️✨薯仔蛋饼黎到比预期细个😂不过胜在够厚身 切开仲有小小流心效果✌🏻而且仲食到粒粒薯仔 都几惹味🥔黑毛猪鞍架煮得啱啱好 肉质好嫩滑够juicy👍🏻✨又有我至爱既churros✌🏻热辣辣 外脆内软😋点埋个朱古力酱一流😎另外点两杯𝚂𝚊𝚗𝚐𝚛𝚒𝚊🍷好香嘅果味 亦都好易入口 个人比较钟意𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 𝚂𝚊𝚗𝚐𝚛𝚒𝚊 相对清新啲 可以一试❤️🔥🍴西班牙黑毛猪火腿茄子卷·柚子醋蜜 $𝟽𝟾🍴西班牙薯仔蛋饼 $𝟾𝟾🍴黑毛猪鞍架配些厘醋烧汁伴炸薯粒 $𝟷𝟿𝟾🍴柠汁及黑胡椒蟹肉扁意粉 $𝟷𝟽𝟾🍴炸薯条配蒜蓉蛋黄酱 $𝟼𝟾🍴炸西班牙油条配朱古力酱 $𝟼𝟾🍴𝚁𝚎𝚍 𝚂𝚊𝚗𝚐𝚛𝚒𝚊 $𝟼𝟶🍴𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 𝚂𝚊𝚗𝚐𝚛𝚒𝚊 $𝟼𝟶
打卡able酒吧餐厅❤️🔥环境气氛一流😎
〰️〰️〰️〰️〰️