2022-08-15 35 浏览
之前BB book咗餐厅同我食晚饭庆祝生日,我哋提早去黄金海岸影日落,仲喺餐厅出面影咗好多靓相,因为餐厅出边已经见到海同埋好多游艇泊喺度,天气好影相真系好靓!入到去装修好精致,有唔少高级嘅水晶吊灯,未食饭只眼已经食饱咗餐厅嘅法包食落外脆,入边仲系软,如果觉得偏硬嘅朋友仔建议可以叫个汤点黎慢慢食蕃茄🍅龙虾汁🦞海鲜意大利饭$328,佢系有虾青口同埋鱼,啲海鲜食得出系新鲜唔系雪藏,而且啲意大利饭吸晒啲龙虾汁好好味,不过唔知系咪法国餐厅所以份量偏细炭烧西班牙黑豚鞍排🐽$328,猪鞍个份量系正常,切落去肉质偏向嫩,而且保留肉汁,唔会鞋口👍👍😙佢配菜仲有一啲芦笋同埋薯仔,攞嚟影相都真系几靓