2023-03-29 185 浏览
汤底令人惊艳, 职员首先拎个锅上黎, 然后会加入白酒, 系你面前点火, 炒香海鲜, 十分打卡able汤底仲要劲足料, 有龙虾, 有花甲,有青口等等, 再配埋少少洋葱, 食落仲好新鲜, (打紧篇野都忍唔住流口水)炒香海鲜后, 职员加入龙虾汤, 汤睇落好咸好浓咁, 但饮落一啲都唔系, 系好鲜, 味道适中, 饮完个人唔会好口喝, 系一个好舒服嘅汤 作为前菜, 送酒小食, 黑松露多士十分高分, 本身虾多士已经系一件好好食嘅野, 加埋个黑松露酱非常夹, 食得出好足料, 而且炸得好好, 好酥脆配菜方面, 我地样样都有嗌, 丸啊、菜啊等等款式都算几多不过重点推介呢个猪拼盘, 3款肉都好好食, 食落好滑, 一啲都唔鞋, 配落海鲜汤都十分match
火焰龙虾海鲜锅

黑松露虾多士

胡炉猪拼盆

配菜方面, 我地样样都有嗌, 丸啊、菜啊等等
款式都算几多
2023-02-16