夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2023-11-30 38 浏览
食omakase真系次次都有惊喜,今日呢间直头系超水准之作,omakase天花板!!!惊艳精选如下~~~~~~🥇吞拿鱼面颊肉配汁煮萝卜鱼面肉向来都系一条鱼入面最滑既部分,吞拿鱼面颊肉就更滑,鱼肉煮得岩岩熟,粉嫩色既鱼肉布满大理石纹,油脂满满,鱼香四溢,配埋鲜甜既汁煮萝卜,更加清香,丰味甘腴!🏆日本真蚝生蚝由日本直送,有清淡海水味,蚝味好重,口感creamy又爽脆,肥美可口,加佐酸汁同辣椒萝卜蓉,味道更有层次!🏅大拖罗大拖罗唔系一般既拖罗,用佐熟成方法,颜色更鲜艳,鱼味更浓郁,肉质更加软嫩,真系入口即化,风味绝佳!🎖️樱花渍水信玄饼水信玄饼好靓,晶莹通透,加埋樱花感觉非常梦幻,味道唔会太甜,软糯香甜,完美既日式甜品!

惊艳精选如下
~~~~~~