那晚上同好友补祝生日,钟意影相打咭嘅佢,所以就黎左哩度试下一试即刻爱上之前睇过哩度sell粉红色嘅食物,当然唔少得哩个萤光粉红嘅打咭影相位哩度sell 休闲,所以有个area系坐地下,好似日式𠮶种嘅座位,不过好姊妹系长腿女神,所以就坐翻正常枱就算了哩度嘅饮品种类都好多,而且都好有特式。先嗌哩度最多人嗌嘅招牌鸟语饮品,影相一流,饮落亦唔会得个甜字见佢吸管都系好有心思咁样整左个心型士多啤梨控嘅我就叫左士多啤梨乳酪,虽然唔系啲咩特别饮品,不过哩度系调配得好好,好creamy之余亦好浓士多啤梨味叫左店员推介嘅富士山豚肉咖哩饭,佢嘅饭好特别,唔净止系得个色,说不出嘅特别,而且份量其实好多!最后2个人share 都食唔晒不过佢啲咖哩就稍为稀左啲无咩咖哩味,可以浓味小小配菜嘅豚肉亦都好鲜味,加埋各种唔同嘅菇,难怪咁多人叫重点推介佢哩度好有特式嘅意粉佢个三文鱼煎得好有心机,真系外脆肉软,个火喉较到刚刚好而且红菜头意粉加埋只温泉蛋,好夹之余亦好有新意,必叫佢哩度嘅甜品系每日都唔同,见佢有个特别嘅培茶蛋糕就嗌左黎同佢切名系我预先打黎叫佢写定的,真心写得好工整蛋糕嘅茶味浓,好特别,一试难忘!再次祝我认识14
那晚上同好友补祝生日,钟意影相打咭嘅佢,所以就黎左哩度试下
一试即刻爱上

哩度嘅饮品种类都好多,而且都好有特式。

鸟语

见佢吸管都系好有心思咁样整左个心型

士多啤梨乳略

富士山黑豚肉咖哩饭

不过佢啲咖哩就稍为稀左啲无咩咖哩味,可以浓味小小
配菜嘅豚肉亦都好鲜味,加埋各种唔同嘅菇,难怪咁多人叫

三文鱼柳伴红菜头意粉

重点推介佢哩度好有特式嘅意粉
佢个三文鱼煎得好有心机,真系外脆肉软,个火喉较到刚刚好
而且红菜头意粉加埋只温泉蛋,好夹之余亦好有新意,必叫

培茶蛋糕
名系我预先打黎叫佢写定的,真心写得好工整
蛋糕嘅茶味浓,好特别,一试难忘!
再次祝我认识14年嘅好姊妹生日快乐

2018-05-28