2024-12-29 0 浏览
荔枝角有个新落成的商厦《New World Town Hall》,该大厦设计时尚独特,为香港最新 和 最hit 嘅打卡景点。而在呢度大厦嘅1楼新开左间西餐厅 《J's Cucinaa 》,有大落地玻璃窗,可以一边食野,一边欣赏呢座大厦嘅独特美景。呢度有咩食?今次下午时间嚟左食2份下午餐和一份晚餐,因为非在晚上食晚餐,可以免加一,超抵呀!下午茶✨️法式多士 配碎蛋、奇异果沙沙 和 烤鸡沙律 配茶或啡多士焗到好脆 ,碎蛋新鲜,奇异果捞左 d 醋汁 ,烤鸡很香口。✨️自选下午茶餐 ~ 可自选三款食品 配茶或啡我就选左太阳蛋、纽伦堡肠 和 挪威烟三文鱼。太阳蛋都整得吾求其,蛋上洒满香草和调味粉。纽伦堡肠咸香味浓,烟三文鱼嫩滑带点烟薰味。晚餐✨️香煎美国1855 黑安格斯西冷牛扒 配汤、茶或啡牛扒外面焦香,入面呈浅粉红色。配菜有鲜嫩嘅薯仔 和 新鲜原个蕃茄,十分滋味。📍荔枝角 琼林街 83号A座1楼101号铺

呢度有咩食?

下午茶
✨️法式多士 配碎蛋、奇异果沙沙 和 烤鸡沙律 配茶或啡

✨️自选下午茶餐 ~ 可自选三款食品 配茶或啡

我就选左太阳蛋、纽伦堡肠 和 挪威烟三文鱼。

✨️香煎美国1855 黑安格斯西冷牛扒 配汤、茶或啡

📍荔枝角 琼林街 83号A座1楼101号铺