2022-12-19
太古一带既野食都偏贵,呢间餐厅无疑系太古一带打工仔既lunch 饭堂,普遍既野食选择都性价比高🥰平时我会食d 饭餐,今次见到有个明太子意粉又好似几吸引(虽然比起其他野食黎讲真系有小小贵)order 左黎试下~个🍝意粉到既之后就明白点解个单价比其他野食贵dd 了🫣🫣🫣因为真系原条明太子放左系意粉上面😍😍😍钟意浓味d 就可以刮多d 明太子捞,钟意淡味d 就可以捞小d 明太子😌😌😌虽然食食下会有dd 漏,但系头几啖食个味道真系好rich❤️个炸鸡翼先系呢次黎食饭既mvp😍😍😍😍只只鸡翼都大大只,起码半只手板咁大!刚刚炸起既炸鸡翼,有好浓郁既虾酱味道,个炸皮真系世界级!可以做到asmr 既效果🥰大家如果都系煎炸食物既爱好者真系唔可以错过!🌸灸烧明太子意粉 (HKD 90)🌟🌟🌟🌟🌸虾酱炸鸡翼 (HKD 42)🌟🌟🌟🌟🌟
平时我会食d 饭餐,今次见到有个明太子意粉又好似几吸引(虽然比起其他野食黎讲真系有小小贵) order 左黎试下~个🍝意粉到既之后就明白点解个单价比其他野食贵dd 了🫣🫣🫣因为真系原条明太子放左系意粉上面😍😍😍钟意浓味d 就可以刮多d 明太子捞,钟意淡味d 就可以捞小d 明太子😌😌😌虽然食食下会有dd 漏,但系头几啖食个味道真系好rich❤️个 炸鸡翼先系呢次黎食饭既mvp😍😍😍😍只只鸡翼都大大只,起码半只手板咁大!刚刚炸起既炸鸡翼,有好浓郁既虾酱味道,个炸皮真系世界级!可以做到asmr 既效果🥰大家如果都系煎炸食物既爱好者真系唔可以错过!
🌸灸烧明太子意粉 (HKD 90)🌟🌟🌟🌟
🌸虾酱炸鸡翼 (HKD 42)🌟🌟🌟🌟🌟