2024-12-28 117 浏览
好耐冇上来了,起码五六年之前,今次冇食佢地menu 的食物(多国菜)吖….. 所以 contact 食店想上来想打边炉,佢地会安排。今日十二月廿十七 full house 吖👍👍👍佢哋有点似家庭式经营,佢哋地方比较宽躺,d table 又大, 所以包埸又得,十个八个同事朋友gathering 又得,想食乜之前沟通左老板,佢觉得可行的话尽量会安排,唔得佢会讲,唔会勉强。今晚打边炉都系基本野(牛肉,鸡,菜类,蚝,丸饺…… ),不过我哋三个人其实想坐得舒服,唔好太多人,饮下酒,唔想限时麻。佢d 牛肉,饺类好靓,有点在家打边炉咁😂,如果食晒可以再叫,但点食得唒丫😂😂😂😂⋯⋯

2024-12-27