招聘中
$16,000-$19,000
月薪
薪金面议
18天前
餐厅: 千両 (圓方)
资讯:

新鲜滚热辣啱啱发生,lunch time谂住order外卖返屋企食,由中环到Elements打足20分钟都无人听,去到千両同佢地讲电话打咗好耐都无人听,有位做紧trainee嘅长发女职员话倾紧电话,我心谂倾成廿分钟??🤔之后order嘢食我问佢最贵果只吞拿鱼寿司有无(因为上次想order果只「极尚」系无嘅!),然后佢问番我系咪廿几蚊果只,我答应该唔系,佢即刻黑面俾态度我,「咁即系边只呀?」首先,顾客系冇Menu嘅情况下,唔知道你哋嘅价钱系好正常,再者,清楚Menu系你哋千両职员嘅责任,我认为顾客不该受到这么恶劣的态度对待。若身为服务行业的你们,我认为有必要认真检讨一下你们对顾客的服务态度。