圣诞假期第一日第一次落网吧,比我印象中来得干净企理,意外地仲发现哩间的餐饮膳食又几唔错㖞。打机打到咁上下,唔想出出入入去揾食,见佢成叠餐牌任君选择,先order了两杯冻饮,一杯蜂蜜绿茶及一杯冻柠茶,湿湿口再点了个花生酱奶油脆皮牛角酥,热热的上碟,咬口酥软,坚唔错!正餐我点了个大大碗米线、麻辣汤底、中辣、四宝加腩肉,超满足,其实叫大辣都仲可以,麻麻的口感好过瘾,好惹味,冬天食完更觉暖胃。同伴叫了个鸡扒肠仔芝士白汁焗饭,佢表示啲鸡扒肉几嫩,饭味香。到下午茶时段又点了个盐酥鲜鱿加鸡粒,配上喼汁及泰式辣酱,我更喜欢鲜鱿的口感,很Q弹,同伴又点了个大大只盐酥鸡髀,鸡脾嫩肉多汁,好饱足!最后点了个小食拼盆,有章鱼小丸子、薯角、鸡粒、鸡翼、台湾肠,劲丰富,食完直头捧住大胃走。唔讲唔知,原来呢度呢间餐厅已经开咗五年,食物价格相当平民,好抵食!