2017-12-17 812 浏览
HK110*金妹海蜇手撕鸡(wasabi)口感几丰富,有蟹籽,火腿,海蜇拌鸡肉,仲有少少wasabi既呛鼻好似每次都会嗌既菜式,因为总有人未食过等于每次都会夹送一旧鸡骨甘。p.s.太迟黎分分钟冇得卖晒啊!HK128*胡椒虾有惊喜:新鲜,大只,爽口,有膏,剥完虾忍吾住舔手指啊HK75*椒盐濑尿虾好细只,冇肉食,吾新鲜(如果纯粹想食只味,吾介意冇肉食,一定要嗌避风塘)后加豉椒炒蚬*HK68,手太污糟冇影相。个汁比第一次浓,有味D,仲记得第一次食...一半以上既壳未开...同有沙...跟住拿去帮我地翻炒..沟水炒..淡..不知所谓 。第二次食,都系有沙...(再嗌系因为朋友想食)Blacklist陈根记既豉椒炒蚬******************************一班人黎起沙田讲开有咩食,通常住得远少少既人都会弹句:好似有间大排档陈根记几出名wo。可见陈根记名气一d都吾惹小啊,我都钟意大排档风味,亦吾系第一次食陈根记,但觉得菜式味道不是很惊艳。主要食气氛,因为一大班人食,眼中只有你既朋友,吾需要顾仪态,尽情放开喉咙最后想赞赞陈根记的一班伙计,百忙中都表现到亲和力
金妹海蜇手撕鸡(wasabi)

HK110*金妹海蜇手撕鸡(wasabi)

好似每次都会嗌既菜式,因为总有人未食过

等于每次都会夹送一旧鸡骨甘。

p.s.太迟黎分分钟冇得卖晒啊!
胡椒虾
HK128*胡椒虾

有惊喜:新鲜,大只,爽口,有膏,剥完虾忍吾住舔手指啊

椒盐濑尿虾
HK75*椒盐濑尿虾
好细只,冇肉食,吾新鲜
(如果纯粹想食只味,吾介意冇肉食,一定要嗌避风塘

后加豉椒炒蚬*HK68,手太污糟冇影相。
个汁比第一次浓,有味D,
仲记得第一次食...一半以上既壳未开...同有沙...
跟住拿去帮我地翻炒..沟水炒..淡..不知所谓 。
第二次食,都系有沙...(再嗌系因为朋友想食)
Blacklist陈根记既豉椒炒蚬

最后想赞赞陈根记的一班伙计,百忙中都表现到亲和力
2017-11-09
胡椒虾