2022-10-13
原定计划咗想去嘅地方去唔到就谂吓自己想食乜Follow your heart 一谂即刻谂到自己想食生冷野非鱼生刺身寿司莫属将军澳地胆推介港城入边一间日本刺身丼饭一于试一试😍海街丼 (东港城)网上订座即赚Rice Dollars 网址: https://s.openrice.com/QrbS0pGaA00~uITLKAQ地址: 将军澳重华路8号东港城1楼186号舖电话: 35963973=====================一行二人都话一定要叫呢个特上海宝丼😍一人独享嘅滋味唔想同你share🤣🤣🤣一丼二食先来嘅系加咗寿司醋啫喱享受一口满满嘅刺身海鲜饭食净三份一可以加佢哋特制嘅鱼汤变成茶渍饭佢仲要好暖心咁藏系个保温瓶入边,唔使惊食到最后啲汤冻哂分量来讲诚意十足有两大只刺身蝎,海胆,带子,吞拿鱼蓉,三文鱼籽,章鱼,仲有一大堆松叶蟹肉…..不得之了😋😋刺身新鲜鲜甜,一口满口,令人回味😋😋加入鱼汤之后嘅茶渍饭都好特别,仲有香葱,芝麻,脆脆,又系另一种风味🤩价钱💰极上海宝丼$210有加一服务费新加入会员可以拣一份炸鸡或者一杯生啤做迎新礼物🎁环境🏠有日本居酒屋的感觉无论系灯光风氛都会令你有
就谂吓自己想食乜
Follow your heart
一谂即刻谂到自己想食生冷野
非鱼生刺身寿司莫属
将军澳地胆推介港城入边一间日本刺身丼饭
一于试一试😍
海街丼 (东港城)
网上订座即赚Rice Dollars
享受一口满满嘅刺身海鲜饭
食净三份一
可以加佢哋特制嘅鱼汤
变成茶渍饭
佢仲要好暖心咁藏系个保温瓶入边,唔使惊食到最后啲汤冻哂
分量来讲诚意十足
刺身新鲜鲜甜,一口满口,令人回味😋😋
价钱💰
极上海宝丼$210