2021-06-08
行街行到攰攰地于是就揾咗间楼上cafe坐下,最钟意佢哋依度有得借Board game玩,同朋友上嚟聚真系啱晒✌🏻✌🏻• 黑松露海虾带子意大利饭(set) $138黑松露味比较轻薄,如果可以再浓一啲会更加好。饭粒煮得较为软身,虾同带子正常质素,饭量好足,够饱肚😆• 忌廉蘑菇汤 +$12好建议一定要加依个汤!本来都有心理准备可能会系罐头汤嘅质素点知又几好饮,忌廉同蘑菇嘅味道好balance,质地又唔会太杰或者太稀,仲带有少少香草味😳• 墨西哥鸡翼 $78鸡翼炸得香脆,里上酸甜嘅酱汁,带点好微微嘅辣☺️• 芝士肉酱焗薯皇 $75依个焗薯超级大兜,基本上可以当佢系一个主食~薯皇有先炸过再加肉酱同芝士去焗,因为薯皇本身已经够咸味所以肉酱方面唔会太咸,都系甜甜酸酸咁,加埋cheese更加香口,系好适合开心share嘅party food👨👩👧👦• 意式茄酱烩肉丸 $75肉丸同平时食开嘅有啲唔同,有啲似食贡丸𠮶种质感比较爽口,虽然写系茄酱但我就觉得似芝士汁多啲😆• 蓝莓芝士蛋糕 +$15正常水准,好浓嘅芝士味但啲蓝莓不太蓝莓🤣• King $45柠檬汁
• 黑松露海虾带子意大利饭(set) $138
• 忌廉蘑菇汤 +$12
• 墨西哥鸡翼 $78
鸡翼炸得香脆,里上酸甜嘅酱汁,带点好微微嘅辣☺️
• 芝士肉酱焗薯皇 $75
• 意式茄酱烩肉丸 $75
• 蓝莓芝士蛋糕 +$15
正常水准,好浓嘅芝士味但啲蓝莓不太蓝莓🤣
• King $45
柠檬汁沟利宾纳同梳打☺️
• Queen $45
青苹果汁mix芒果汁同乳酸,青苹果味较出☺️