2024-01-14
打边炉嘅季节,出左成日街一餐都未落过肚,同朋友黎左呢呢间新加坡打卡火锅店,平日夜晚都坐满人!我地9:30pm后入座可以无限时任饮饮食到凌晨两点🤣 ♥ 火锅任食每位都系$ 198起,超过100款火锅配料同饮品😍汤底方面我地拣左鸳鸯锅+$50,胶原蛋白美容养颜锅(加咗人参、瑶柱、红枣同枸杞非常足料女人岩哂好滋补🥰个汤底又唔会好咸)同沙嗲汤底小辣(超正,好浓郁辣度适中)入去坐底已经即刻有一艘刺身船,三文鱼带子、北寄贝同八爪鱼🐙都好新鲜自助区有时令小食、生果同嘢饮(超多种类!!)肉类选择超丰富,有得任食澳洲M6+和牛、美国PRIME牛下肩同美国安格斯牛三角,食肉兽就系不断encore 美国premium牛下肩🤤🤤食完一碟又一碟🥳 肉类全部质素都好高,🐷猪🐮牛🐑鸡🐤样样齐朋友强烈推介‼️,一定要嗌乌冬落沙嗲汤底到索晒汤底超浓郁😍哈哈哈哈 食左两个乌冬 食完真饱左🙉最后仲有冰沙送❤️感觉好消腻
♥ 火锅任食
每位都系$ 198起,超过100款火锅配料同饮品😍
自助区有时令小食、生果同嘢饮(超多种类!!)
最后仲有冰沙送❤️感觉好消腻