2018-07-30 270 浏览
打边炉真系要多人去先开心,终于约到几个老友同我一齐去食啦!!上次系facebxxk见到介绍呢间,约左两个礼拜终于齐人!地图望呢道有d远,但行落都只系离地铁站5分钟左右,都算易揾。多人有个好处,就系可以叫两个锅,隔离叫麻辣,我地就叫酸菜桂花鱼同松茸锅~酸菜鱼都辣辣地架,仲几多鱼肉食,店员提醒鱼肉要尽快食另外松茸就清清地,汤头都几好味。见到有黑毛猪就即刻叫,通常都唔会死错人,呢道既猪仲几好食添,应肥则肥,又唔会太漏。另外白鳝片都几抵食,唔会得几块,食落好爽口入味,炸豆皮好特别,鲜炸唔会林,又吸味!食咁多肉都要食d菜中和返,蔬菜拼盘都抵叫,$78大大兜,款款都有d咁。食完仲有解辣沙冰送

食完仲有解辣沙冰送