2023-05-22 92 浏览
疫情之前我经常去台湾食无老锅 非常喜欢佢嘅汤底 同埋可以不停添加嘅豆腐同鸭血🤪🤪朋友同我讲其实香港都有分店,仲要质素同台湾差唔多!一于揾个中午时分同朋友试吓先❤️位于铜锣湾嘅无老锅~上到去店员态度超级亲切,基本上所有座位都系卡位 所以同朋友倾偈都好舒服😌用iPad点差 方便快捷 每张枱仲有湿纸巾同纸巾可以添加 落完单之后就可以自己选择酱汁 同埋白饭 🥰首先汤底我哋选咗冰淇淋豆腐汤底 加咗人参呢一款汤底有冰淇淋豆腐 软绵绵超级好食送上小食脆炸手工韭菜饺即叫即炸 馅料十足我哋要咗个午市轻盈组合 $288 包括上选牛小排 日本黑豚豚肉 同埋手工瑶柱滑 😚牛肉油花好靓 黑豚豚肉好好食 瑶柱嘅话我就真系未食过 食得出一丝丝嘅瑶柱 好足料另外再加咗个牛舌 非常弹牙🥰一路打边炉嘅过程中 侍应系会帮你不停添加汤底 同埋豆腐同鸭舌 所以一定食得好饱!🤪最后要咗个台湾新竹米粉 给满晒精华 烟烟银银 饱肚又好食🤩食到最后原来仲有蜜桃冰沙 冻冻地 消暑又解肥腻~ 非常好食!🤠

首先汤底我哋选咗冰淇淋豆腐汤底 加咗人参
呢一款汤底有冰淇淋豆腐 软绵绵超级好食