因为天气涷左,所以同屋企人去左骏景轩打边炉。其实都黎过好几次,不过次次都无影相𠮶时又未成为Open Rice会员,所以无写食评。因为厨房唔需要煮,所以打边炉讲求食物同混酱材料新鲜。骏景轩所有食物都好新鲜。服务果然系酒店级,永远唔洗叫都会识加汤,换碟,真系令人食得好舒服好卫生。今次重点推介: 黄沙润!!! 我以前唔钟意食猪润既,不过爸爸话我知唔系好多地方有黄沙润食叫我一定要试,所以就食左块。哗!真系冇介绍错。正到晕。佢完全冇我以前食过𠮶只"好粉"既感觉,好滑,重有点爽,更加改变左我对猪润既睇法。我记得以前食过𠮶D猪润系好"沙",好"嚡",好粉,而且有异味,但今次系冇哂依D缺点之余我重要觉得黄沙润好好食!!! 我自己重encore左多碟黎食。 猪肉丸!!! 有虾既猪肉丸都系第一次食。yum yum!!! 咬落去第一个感觉系好新鲜好爽口。因为佢唔系只有猪肉,而系有虾同mushroom,所以冇左平时既𠮶个单调感。 正!!! 真系好食到一定要赞。 我地所有人都好欣赏佢既混酱。材料新鲜,款式多,最high就系有生磨芝麻同麻酱。生蒜同葱系我自己favourite,所以落左好多。其他食物都好新鲜,

今次重点推介:
,但今次系冇哂依D缺点之余我重要觉得黄沙润好好食!!!
我自己重encore左多碟黎食

正!!! 真系好食到一定要赞。

其他食物都好新鲜,不过依两样系必吃!!!
黄沙润
猪肉丸