2019-01-04
行开婚纱街,见到𠲖间舖头装修好靓,忍吾住去望望,觉得环境同嘢食都好正!于是拉埋屋企人入去食!决定大战醉火锅!边个话火炉净系滚滚下,呢间舖头话比我知火锅都可以有噱头。我哋叫左卜卜蚬鲜蟹锅,侍应会即场煮蚬同蟹,香气十足,然后倒啲酒,令到𠮶锅火焰十足,我同屋企人都哗一声,非常有噱头。而且侍应仲好好人,会提醒我哋几时食得!服务态度令人满意!呢间舖头出名食牛,安格斯手切肥牛真心好食!肉质嫩滑,脂肪适中,又有浓浓牛香味!胡炉牛拼盘仲正,满足晒所有人嘅愿望,无论牛脷定雪花和牛,都非常好食!够晒滑口!一试难忘!手打芝心牛丸,完全系出乎我意料,系鲜牛肉打成,口感弹牙,而且有牛肉余香,更特别系咬落去,芝士立即系口腔四溅,令到牛丸味道更加突出!紫菜炸响铃好正!原来夹埋紫菜,味道层次更丰富,听舖头讲系即叫即炸,所以先keep住脆口,仲要系炸几次,吾怪得甘好食啦!蔬菜拼盘仲好新鲜,仲有埋西洋菜!手工水饺馅料新鲜,食落肉质滑口,好味!基围虾好新鲜,肉质仲弹牙!鱼面索晒汤底,好味!
蔬菜拼盘仲好新鲜,仲有埋西洋菜!
手工水饺馅料新鲜,食落肉质滑口,好味!
基围虾好新鲜,肉质仲弹牙!
鱼面索晒汤底,好味!