2014-12-18 2837 浏览
谂住冻冰冰打个边炉暖下身,点知真系俾d阿姐既态度激亲,唔使打边炉个人都兴晒。事缘我地book左位,咁等紧入去个阵时我男友问有冇限时架? 因为我地都系第1次系稻香打边炉,唔清楚会唔会有限时咪问下。个阿姐冇应佢,咁我再问啦,点知佢突然间好大声好悔气话等阵先啦!哗!我真系吓左一吓,之后我咪话使唔使咁恶呀,佢仲闹番我转头话佢做紧野数埋先得闲应我地,仲话做呢行个个讲野都咁大声架啦,佢都好理直气壮下,之后佢完全冇理过我地,叫左另1位阿姐带我地入去。完全系o左咀使唔使咁恶呀,真系呢餐饭食到我条气chop住chop住。我都未试过咁样俾人闹番转头,我仲要系客。虽然我知道服务性行业难请人又辛苦,但系你冇理由闹番个客架嘛。呢餐饭本身怀住兴奋既心情去食变左激气收场。我以后都唔会帮衬稻香! 野食又唔系真系特别好食
使唔使咁恶呀,真系呢餐饭食到我条气chop住chop住。
呢餐饭本身怀住兴奋既心情去食变左激气收场。
我以后都唔会帮衬稻香!
野食又唔系真系特别好食